Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-04@20:06:40 GMT

وکیل بیکار مفسده‌آفرین است

تاریخ انتشار: ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۴۶۹۹۲

وکیل بیکار مفسده‌آفرین است

رییس کمیسیون کارآموزی کانون وکلای استان اصفهان گفت: بیکاری وکلا تا حدی است که نیمی از وکلای دادگستری تهران پروانه‌های خود را تمدید نمی‌کنند، باید بدانیم که وکیل بیکار مفسده‌آفرین است و چنین وکیلی سیستم قضایی را فاسد می‌کند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، سید مصطفی انوری‌زاده شامگاه جمعه در آیین چهلمین دوره تحلیف کارآموزان وکالت کانون وکلای استان اصفهان با تبریک به کارآموزانی که به حرفه مقدس وکالت وارد شدند، اظهار کرد: در روزهای اخیر چند تن از همکاران‌مان را از دست دادیم که در راس آنها عالیجناب بهمن کشاورز بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه فقدان بهمن کشاورز این وکیل مقتدر ضایعه‌ای بزرگ برای جامعه وکالت است، افزود: اخیرا در مراجع مختلف سروصدای بسیاری مبنی بر حذف آزمون وکالت داشته‌ایم که مدافعان این نظریه از هر تریبونی خواسته خود را مطرح می‌کنند تا این تئوری غیرمسئولانه را به جامعه تحمیل کنند.

رییس کمیسیون کارآموزی کانون وکلای اصفهان در تشریح این موضوع تصریح کرد: چهل سال پیش تنها دو دانشکده حقوق در تهران داشتیم که جمعا ۴۰۰ دانشجو با شرایط سخت و طاقت‌فرسایی آنها پذیرش کرد.

وی با اشاره به اینکه امروز ۹۳۰ دانشکده حقوق در کشور فعال هستند، اظهار کرد: این دانشگاه‌ها سالانه ۶۸ هزارو ۵۳۹ دانشجو می‌پذیرند و این در حالی است که دانشگاه‌های آزاد هم به تازگی وارد مرحله پذیرش بدون کنکور شده‌اند.

انوری‌زاده با بیان اینکه واضعین نظریه حذف آزمون رشته وکالت بر این باور هستند که همه فارغ‌التحصیلان باید وکیل دادگستری شوند، خاطرنشان کرد: در کشور ژاپن با بیش از ۱۲۷ میلیون نفر جمعیت ۴۰ هزار وکیل دارند در حالی که ایران با ۸۰ میلیون جمعیت ۸۰ هزار وکیل دارد.

مبدعان طرح حذف آزمون وکالت خواهان برگشت به عقب هستند

وی با ابراز تاسف از فراگیر شدن بیکاری در جامعه وکالت گفت: این بیکاری تا حدی است که نیمی از وکلای دادگستری تهران پروانه‌های خود را تمدید نمی‌کنند، باید بدانیم که وکیل بیکار مفسده‌آفرین است و چنین وکیلی سیستم قضایی را فاسد می‌کند.

رییس کمیسیون کارآموزی کانون وکلای استان اصفهان با تاکید بر اینکه برای اولین بار در سال ۱۲۹۲ شمسی یعنی ۱۰۶ سال پیش وکلا موظف شدند برای شرکت در محاکم امتحان بدهند، تصریح کرد: گویا مبدعان طرح حذف آزمون وکالت خواهان برگشت به عقب، آن هم به بیش از صد سال قبل هستند که این سیر قهقرایی معلوم نیست عاقبت این موضوع را به کجا می‌برد.

انوری‌زاده با بیان اینکه در اوایل انقلاب وکیل دادگستری را به رسمیت نمی‌شناختند، افزود: استدلال آن زمان این بود که هر کسی می‌تواند وکالتی از کسی بگیرد و دفاع کند که ایستادگی وکلا و پشتیبانی قضات این کشور خوشبختانه این روند را تغییر داد.

وی با اشاره به تصویب یک ماده واحده در سال ۱۳۷۰ گفت: در این ماده واحده آمده بود که اصحاب دعوی حق انتخاب وکیل دارند که این ماده همه دادگاه‌های قانونی را مکلف به پذیرش وکیل کرد.

رییس کمیسیون کارآموزی کانون وکلای استان اصفهان با بیان اینکه در این ماده واحده تنها کلمه وکیل آمده بود، تصریح کرد: در آن زمان اعتقادی به وکیل دادگستری نبود و هر کسی را به عنوان وکیل می‌پذیرفتند، اما پایمردی قضات و صدور آرای متعدد منجر به جا افتادن وکیل دادگستری در جامعه شد.

وی در تعریف وکیل دادگستری خاطرنشان کرد: وکیل دادگستری کسی است که دارای دانشنامه حقوق بوده در آزمون ورودی قبول شده و تمام دوره‌های کارآموزی را گذرانده باشد.

ماده ۱۸۷ عملا نهادی موازی با کانون‌ها را تشکیل داد

انوری‌زاده با انتقاد به ماده ۱۸۷ در قانون توسعه سوم، اظهار کرد: برخی در برنامه سوم با این بهانه که جوانان بیکار هستند اجازه دادند برای مدت محدود فارغ‌التحصیلان حقوق به عنوان مشاور انجام وظیفه کنند اما بعد از آن به این نتیجه رسیدند که اینها تنها مشاور نیستند و وکیل هم هستند.

وی  با اشاره به ورود بازنشستگان بعد از این ماده به جرگه وکالت را از دیگر انتقادات دانست و گفت: این ماده باعث شد که این عده هم وکیل دادگستری شوند و عملا نهادی موازی با کانون وکلا شکل بگیرد که این امر خود ضربه‌های خاص خود را تاکنون داشته است.

رییس کمیسیون کارآموزی کانون وکلای استان اصفهان با بیان اینکه ماده ۱۸۷ قرار بود تنها ۵ سال اجرا شود، خاطرنشان کرد: از آن روز ۲۰ سال گذشته است اما هنوز این ماده در حال اجرایی شدن است.

وی در خصوص دستگاه‌های صادرکننده اخذ پروانه وکالت گفت: در قانون اخذ پروانه وکالت تعداد وکلای هر استان را تنها رییس دادگستری، رییس کانون وکلای همان استان و رییس دادگاه انقلاب آن استان انتخاب می‌کنند که در اینجا هم اکثریت اعضای ناظر از دستگاه قضایی هستند.

انوری‌زاده با تاکید بر اینکه هر قدر می‌خواهید وکیل انتخاب کنید اما به قانون تجاوز نکنید، خاطرنشان کرد: خوشحالم که چنین وکلای ورزیده‌ای را به جامعه تحویل دادیم، از این شغل پاسداری کنید، دیگران این شغل باشرافت را به ما تحویل دادند و ما آن را از این پس به شما می‌سپاریم در حفظ و عزت‌دهی به آن کوشا باشید.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: دادگستري كانون وكلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۴۶۹۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وکیل جوان و سرپرست موقت هم از استقلال رفتنی است

سمیعی با تصمیم فوریتی هیات مدیره جایگزین خطیر شد ولی ظاهرا تغییرات زیادی در پایان این فصل در استقلال انجام خواهد شد و هیچ فردی از مدیران فعلی در راس آبی‌ها ابقا نخواهد شد.

به گزارش تابناک ورزشی؛ فرشید هاشم سمیعی وکیل جوانی که توسط مصطفی آجورلو به استقلال آورده شد و چندی قبل علی خطیر را یک مدیر نخبه قلمداد کرده بود، حالا جانشین او شده و با حکم موقت در استقلال کار می‌کند. آنچه مسلم است هیات مدیره استقلال باز هم تغییر خواهد کرد و با دستور مالک جدید باشگاه، افراد جدیدی خواهند آمد که در قواره این باشگاه بزرگ باشند نه اینکه اولین تجربه مدیریت شان، هیأت مدیره استقلال باشد.

سمیعی که به نوعی معاون خطیر بود باید همراه با او از باشگاه می‌رفت، اما این کار را نکرد، همانطور که بعداز آجورلو هم سرجایش ماند تا توسط حجت کریمی کنار گذاشته شود.

سپس او توسز کانال های ناشناخته، به حمید سجادی وصل شد و در استقلال به هیات مدیر ارتقا یافت. باید پذیرفت همان‌طور که خطیر در استقلال ماندنی نشد، سمیعی هم خیلی در باشگاه استقلال ماندگار نخواهد بود. سمیعی با مصاحبه های زیاد ، چهره رسانه ای پیدا کرد و طوری حرف زد که کانال های هواداری استقلال می پسندند. او در پی محبوبیت، بارها به تیم رقیب تاخت و چهره یک مدیر علمی را نداشت و بیشتر به درد جدال‌های هواداری خورد.

کاملا مشخص است که استقلال تغییرات مدیریتی دیگری هم در راه دارد البته به خطیر هم ایراداتی وارد بود. شاید او باید هر طور شده با نکونام تعامل می‌کرد و شاید نکونام هم باید به سمت تعامل می‌رفت، اما به هر حال قابل پیش بینی بود که حداقل یکی از این دو نفر آخر فصل را نمی‌بیند. 

در کوتاه مدت نگاه‌ها به قهرمانی لیگ است، اما انتظار می‌رود مدیران هلدینگ خلیج فارس یک مدیرعامل قوی برای تیمشان انتخاب کنند کسی که با کادر فنی تعامل داشته باشد و اشتباهات مدیران قبلی استقلال را هم تکرار نکند. این فرد هر که باشد قطعاً فرشید سمیعی نیست.

دیگر خبرها

  • وکیل جوان و سرپرست موقت هم از استقلال رفتنی است
  • تجلیل از ۱۱۰ قهرمان و ورزشکار افتخار آفرین گلستانی
  • مرحله دوم آزمون وکلای دادگستری برگزار شد
  • ورزشکاران در فرهنگ جامعه نقش‌آفرین هستند
  • آفرین به مدیر بایرن، درسش را خوب یاد گرفت!
  • حکم قاتل وکیل شاهرودی در دیوان عالی کشور تایید شد
  • رسانه یکی از مهمترین عناصر نقش آفرین در ارتقای قدرت نرم است
  • حکم قصاص قاتل وکیل شاهرودی تایید شد
  • حکم قصاص قاتل وکیل شاهرودی در دیوان عالی کشور تایید شد
  • تایید حکم قاتل وکیل شاهرودی در دیوان عالی کشور